Перейти до основного вмісту
Галерея

СТУДЕНТИ НН ІФТКН НА ЕКСКУРСІЇ В ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ НДЕКЦ МВС

10 травня 2024 року студенти 325-ї, 421-ї та 525-ї груп Навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ відвідали Чернівецький НДЕКЦ МВС. Студентів супроводжував доцент кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Володимир Браїловський. З боку Чернівецького НДЕКЦ МВС гостей зустрічав заступник завідувача ВКВД Іван Кожакарь.

Читати далі
Галерея

Участь студентів кафедри в заході День кібербезпеки: відкриті дискусійні панелі, кіберхакатон

Нещодавно в Луцькому національному технічному університеті відбувся захід «День кібербезпеки: відкриті дискусійні панелі, кіберхакатон», організований за ініціативи кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки ЛНТУ спільно із Міністерством цифрової трансформації України, Волинською обласною державною адміністрацією та Швейцарсько-українською Програмою EGAP, що впроваджується МБО «Фонд Східна Європа».

Читати далі
Галерея

Викладачі кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки в рамках IT KickStart ознайомили учнів м. Чернівці та області із діяльністю кафедри

13 квітня 2024 року в культурно-мистецькому центрі імені І. Миколайчука відбувся IT KickStart, організований для учнів м. Чернівці та області Чернівецьким ІТ Кластером за участі представників ЗВО міста. До події долучились представники кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки.

Читати далі
325

IT Boot Camp: LNTU & CHNU

В період з 8 по 10 квітня 2024 р. студенти та викладачі кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ННІФТКН у складі делегації Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відвідали Луцький національний технічний університет і взяли участь у заходах IT Boot Camp: LNTU&CHNU.

Читати далі
Зустріч

Розвиток і адаптація освітніх програм до нових умов – процес неперервний

У березні 2024 року на кафедрі радіотехніки та інформаційної безпеки НН ІФТКН ЧНУ у змішаному форматі відбулася низка зустрічей здобувачів освіти ОПП «Кібербезпека» спеціальності 125 - Кібербезпека та захист інформації з представниками робочої групи освітньої програми.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності