Перейти до основного вмісту
PREDT 2021

IX Міжнародна науково-практична конференція “Physical and Technological Problems of Transmission, Processing and Storage of Information in Infocommunication Systems”

Сьогодні в Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулось відкриття IX Міжнародної науково-практичної конференції “Physical and Technological Problems of Transmission, Processing and Storage of Information in Infocommunication Systems” 2021.

В звязку із епідеміологічними заходами конференція проведена в змішаному форматі. В роботі конференції прийняли участь представники, не лише провідних українських закладів вищої освіти, але й зарубіжні науковці. В цьому році конференція вийшла на новий рівень, адже проводиться спільно із Сучавським університетом «Штефан чел Маре» (Румунія), делегація якого була присутня на відкритті.

Із вступним словом виступив проректор із наукової роботи ЧНУ ім. Юрія Федьковича Саміла Андрій Петрович. Вступне слово також було надано партнерам із Сучавського університету та представникам провідних українських закладів вищої освіти.

247042085_1309456072840765_7789212562204493987_n-1-1024x678

Тематика конференції охоплює дослідження в галузі: нелінійної динаміки та детермінованого хаосу; кібербезпеки та IT; радіотехнікита засобів телекомунікацій; сучасної компонентної бази інфокомунікаційних систем.

Програма конференції:

download

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності