Перейти до основного вмісту

Новини

На протязі лютого місяця на кафедрі радіотехнікі та інформаційної безпеки здобувачами за ОНП “Телекомунікації та радіотехніка” проведено семінари за наступними тематиками: Тематика семінарів
Презентації доповідей: Переглянути

 

Графік проведення наукових семінарів на кафедрі радіотехніки та інформаційної безпеки для здобувачів другого та третього років навчання.
Час початку семінарів 14:30.
Керівник семінару: Політанський Руслан Леонідович ([email protected]).

 

Національне агенство із забезпечення якості освіти призначило експертну групу для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю “172 Телекомунікації та радіотехніка” освітньої програми “Телекомунікації та радіотехніка” за третім рівнем вищої освіти у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича з 01 березня по 03 березня 2022 року.
Завантажити наказ.

В четвер 20 січня 2022 року в А105 об 11-00 відбудеться засідання кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки на якому буде проведено атестацію аспірантів всіх років та форм навчання.

В середу 29 вересня 2021 року в А105 об 11-00 відбудеться засідання кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки на якому будуть заслуховуватися теми дисертаційних робіт аспірантів першого року всіх форм навчання.

В четвер 26 серпня 2021 року в А105 об 11-00 відбудеться засідання кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки на якому будуть заслуховуватися звіти аспірантів всіх років та форм навчання для переведення на наступний навчальний рік.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності