Перейти до основного вмісту
325

IT Boot Camp: LNTU & CHNU

В період з 8 по 10 квітня 2024 р. студенти та викладачі кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ННІФТКН у складі делегації Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відвідали Луцький національний технічний університет і взяли участь у заходах IT Boot Camp: LNTU&CHNU.

Читати далі
Зустріч

Розвиток і адаптація освітніх програм до нових умов – процес неперервний

У березні 2024 року на кафедрі радіотехніки та інформаційної безпеки НН ІФТКН ЧНУ у змішаному форматі відбулася низка зустрічей здобувачів освіти ОПП «Кібербезпека» спеціальності 125 - Кібербезпека та захист інформації з представниками робочої групи освітньої програми.

Читати далі
1 березня відділ комунікацій та брендингу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Запрошуємо на відкриту лекцію «Кібербезпека: захищаємось від зловмисників»

1 березня відділ комунікацій та брендингу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує на чергову відкриту онлайн-лекцію: «Кібербезпека: захищаємось від зловмисників».

Читати далі
Училище

Агітаційна робота із випускниками ВПТУ Радіоелектроніки №15

23 лютого 2024 року в рамках агітаційної кампанії кафедри «Радіотехніки та інформаційної безпеки» відбулась зустріч асистента кафедри к.т.н. Косована Григорія Васильовича з випускниками Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки №15, спеціальності Фаховий молодший бакалавр: спеціальність “Електронні комунікації та радіотехніка” за програмою “Конструювання, виробництво та технічне обслуговування радіотехнічних пристроїв”.

Читати далі
Зустріч

Робоча зустріч щодо впровадження професійних стандартів з кібербезпеки до освітніх програм

22 лютого 2024 року під егідою Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» відбулася онлайн-зустріч, присвячена обговоренню професійних стандартів з кібербезпеки та їх впровадженню до освітніх програм (ОП) підготовки здобувачів вищої освіти.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності