Перейти до основного вмісту
It Core

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ ЧЕРНІВЕЦЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМЕНІ ЮРІЯ ФЕДЬКОВИЧА ТА ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «АЙТІ КОР»

14 листопада 2023 року підписано меморандум про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та громадською організацією “«AЙTI KOP”.

Читати далі
Поліція охорони

Співпраця зі стейкхолдерами – важлива складова підготовки фахівців у сфері радіотехніки, телекомунікацій та захисту інформації

Наприкінці жовтня з ініціативи представників Управління поліції охорони в Чернівецькій області відбулася зустріч студентів кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки з роботодавцями, в якій взяли участь начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Альона Чебан та начальник сектору супроводження договорів центру технічної охорони УПО Чернівецької області Петро Урсуляк.

Читати далі
YOUNG INNOVATION HACKATHON II

YOUNG INNOVATION HACKATHON II

Викладачі і студенти кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяли участь у міжнародному стартап-заході YOUNG INNOVATION HACKATHON II, який відбувся 28 вересня — 12 жовтня 2023 року. Учасники заходу отримали сертифікати.

Читати далі
USV CTF

Оголошено реєстрацію на The Eight Edition of the Student Contest on Information Security, CTF-USV 2023

Dear Teaching Staff, Dear Students, We are inviting you to participate at The Eight Edition of the Student Contest on Information Security, CTF-USV 2023, which is organized by Stefan cel Mare University of Suceava and its partners. The competition will take place online only on November 16/17 2023. Teams with a maximum of 4 students, guided by a teacher, can participate.

Читати далі
Гостьова лекція «Методологія атак на комп’ютерні мережі»

Гостьова лекція «Методологія атак на комп’ютерні мережі»

У понеділок, 16.10.2023 в рамках угоди про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Хмельницьким національним університетом була проведена лекція на тему «Методологія атак на комп’ютерні мережі». Лектор – Тітова В. Ю., к.т.н., доцент кафедри кібербезпеки ХНУ. У гостьовій лекції, яка відбулася у змішаному форматі, взяли участь студенти 3-5 курсів спеціальності 125 – «Кібербезпека та захист інформації» та усі охочі.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності