Перейти до основного вмісту
Національне агенство забезпечення вищої освіти

Кафедра радіотехніки та інформаційної безпеки отримала сертифікат про акредитацію ОП “Безпека інформаційних і комунікаційних систем та Інтернету речей”

Національне агенство забезпечення вищої освіти видало сертифікат № 4398 від 19.05.2023 про акредитацію освітньої програми “Безпека інформаційних і комунікаційних систем та Інтернету речей” за спеціальністю 172 – телекомунікації та радіотехніка, перший (бакалаврський) рівень. Строк дії сертифіката про акредитацію освітньої програми до 01.07.2028.

Читати далі
Права людини

Права людини та інформаційне суспільство: засідання наукового гуртка за спільної участі студентів юридичного факультету та НН ІФТКН ЧНУ

10 травня 2023 року на юридичному факультеті ЧНУ відбулося засідання студентського наукового гуртка, на яке були запрошені студенти НН ІФТКН за спеціальністю 125 – Кібербезпека Володимир Бахтін та Іван-Мирослав Віксіч. Зустріч була присвячена актуальній проблемі дотримання прав людини в інформаційному суспільстві.

Читати далі
ярмарок

Студенти кафедри – учасники IT-ярмарку 4.0 у ЧНУ ім. Ю.Федьковича

Унікальна можливість зустрітися з представниками провідних компаній IT-сфери, дізнатися про їхні проекти, технології та можливості працевлаштування – так можна описати подію, яка відбулася у Навчально-науковому інституті фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ 4 травня 2023 року. Програма включала виступи та майстер-класи від провідних фахівців, дискусійні панелі та можливість поспілкуватись з випускниками нашого університету.

Читати далі
bazaIT

Формування практичних навичок у фахівців з кібербезпеки – ключовий напрямок розвитку освіти у сфері інформаційної безпеки

5 квітня 2023 року на базі коворкінгу Creative States компанією bazaIT було проведено захід “Професії та кар’єра у сфері кібербезпеки”, на якому обговорювалися актуальні проблеми підготовки фахівців з кібербезпеки в Україні. Зустріч була організована у змішаному форматі, отже у ній дистанційно змогли взяти участь викладачі кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки доценти Ластівка Г. І., Рождественська М. Г. та Шпатар П. М.

Читати далі
EuCAP2023

Науковці кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки на головній Європейській антенній конференції 2023 року

З 26 по 31 березня у місті Флоренція (Італія) у Фортеці да Бассо проходила одна з найбільших в Європі наукових конференції – Європейська конференція з антен та поширення радіохвиль (European Conference on Antennas and Propagation – EuCAP2023). EuCAP2023 є місцем для обміну науково-технічною інформацією та доступом до останніх розробок в галузі телекомунікацій, а також сприяє співпраці, як на європейському, так і світовому рівнях.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності