Перейти до основного вмісту
1 березня відділ комунікацій та брендингу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Запрошуємо на відкриту лекцію «Кібербезпека: захищаємось від зловмисників»

1 березня відділ комунікацій та брендингу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує на чергову відкриту онлайн-лекцію: «Кібербезпека: захищаємось від зловмисників».

Читати далі
Училище

Агітаційна робота із випускниками ВПТУ Радіоелектроніки №15

23 лютого 2024 року в рамках агітаційної кампанії кафедри «Радіотехніки та інформаційної безпеки» відбулась зустріч асистента кафедри к.т.н. Косована Григорія Васильовича з випускниками Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки №15, спеціальності Фаховий молодший бакалавр: спеціальність “Електронні комунікації та радіотехніка” за програмою “Конструювання, виробництво та технічне обслуговування радіотехнічних пристроїв”.

Читати далі
Зустріч

Робоча зустріч щодо впровадження професійних стандартів з кібербезпеки до освітніх програм

22 лютого 2024 року під егідою Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» відбулася онлайн-зустріч, присвячена обговоренню професійних стандартів з кібербезпеки та їх впровадженню до освітніх програм (ОП) підготовки здобувачів вищої освіти.

Читати далі
SoftServe

Компанія SoftServe анонсує безплатні двомісячні курси для початківців від SoftServe Academy.

Анонсуємо SoftServe Crash Courses — безплатні двомісячні курси для початківців від SoftServe Academy.   Обирай DevOps або Test Automation та отримуй перші навички у сфері. Технічного відбору на Crash Course немає, тож визначайся та реєструйся, щоб взяти участь:  👉 DevOps Crash Course. Ти розберешся з основними процесами розробки ПЗ, навчишся проєктувати інфраструктуру та познайомишся з автоматизацією розробки та розгортання.  👉 Test Automation Crash Course. Ти навчишся розробляти інтеграційні тести, створювати Rest API запити, тестувати їх, а ще створювати тестові фреймворки. 

Читати далі
Вебінар

Вебінар “Оформлення академічних текстів: правила доброчесності”

29 лютого о 15.00 буде проведений вебінар “Оформлення академічних текстів: правила доброчесності”. Серед питань, передбачених до розгляду: правильне цитування та уникнення плагіату; інформаційні ресурси з питань академічної доброчесності; дотримання етичних норм у науковому дослідженні. Вебінар проводитиме заступник директора Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету з питань інформаційних технологій Олег ШИЛЮК.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності