Перейти до основного вмісту
Cisco European CyberCup 2023

Навчальний марафон Cisco European CyberCup 2023

З нагоди 25-ліття з часу заснування програми Академій Cisco та у рамках місяця Кібербезпеки проводитиметься навчальний марафон за Європейський Кіберкубок. Команди талановитих гравців змагатимуться з однолітками за титул чемпіонів за рівнем підготовки та обізнаності в галузі кібербезпеки !

Читати далі
IEEE

Аспірант кафедри – лауреат престижної стипендії

Кожного року Всесвітнє Товариство антен та поширення хвиль (IEEE Antennas and Propagation Society), яке є одним із підрозділів Інституту інженерів з електротехніки та електроніки (Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE), надає близько 40 стипендій аспірантам та докторантам з усього світу.

Читати далі
Відкрита зустріч

Відкрита зустріч «Кібербезпека» (магістр) 2023

Шановні студенти та працівники! Відкрита зустріч з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича за освітньою програмою ID2402 «Кібербезпека» за спеціальністю 125 «Кібербезпека» відбудеться 17 жовтня 2023р.: 16:00-16:40

Читати далі
День кібербезпеки

День кібербезпеки в закладах вищої освіти України

У межах Місячника кібербезпеки 2023 за ініціативою Торгово-промислової палати України, за участі Ради національної безпеки і оборони, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Департаменту кіберполіції та Національної поліції України, а також представників громадських організацій та бізнесу, проводиться освітня сесія на тему «Кібервійна з росією: освіта в умовах нових викликів та загроз. Нове вікно можливостей для студентів».

Читати далі
ОГОЛОШЕННЯ

Акредитаційна експертиза «Кібербезпека» (магістр) 2023

ОГОЛОШЕННЯ З 17 по 19 жовтня 2023 року в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича буде проводитись акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Кібербезпека» (ID у ЄДЕБО 2402) за спеціальністю 125 «Кібербезпека» за другим рівнем вищої освіти на платформі Join Zoom Meeting.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності