Перейти до основного вмісту
НАЗЯВО

Акредитаційна експертиза

З 5 по 7 квітня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбудеться акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Телекомунікації та радіотехніка» (ID у ЄДЕБО 38615 за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» за третім рівнем вищої освіти на платформі Join Zoom Meeting.

Читати далі
НАЗЯВО

Відкрита зустріч з експертами

Відкрита зустріч з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича за освітньо-науковою програмою ID 38615 «Телекомунікації та радіотехніка» за спеціальністю 172«Телекомунікації та радіотехніка» відбудеться 6 квітня о 14:20.

Читати далі
CRDF Global

Міжнародний сертифікат з кібербезпеки вже доступний для студентів нашого університету!

Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку Сполучених Штатів Америки (CRDF Global) активно та успішно співпрацює із провідними ЗВО України для вдосконалення навичок у сфері захисту інформації, кібербезпеці, підготовці і навчанні студентів та викладачів.

Читати далі
DRONE DEMO DAY

Участь представників кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки у DRONE DEMO DAY

17 грудня 2022 року відбувся захід DRONE DEMO DAY, в рамках якого була передбачена демонстрація military-tech-стартапів для Сил Оборони України та інвесторів. Загалом, свої технології для ЗСУ представили 73 команди.

Читати далі
Відкрита зустріч з експертами

Відкрита зустріч з НАЗЯВО

Відкрита зустріч з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича за освітньо-професійною програмою ID 2780 «Радіотехніка» за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» відбудеться 20 жовтня 2022 р. о 16:00-16:40.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності