Перейти до основного вмісту
IT

ІТ Сніданок

7 жовтня Чернівецький IT кластер провів інформаційний захід “IT-сніданок”. Спікером виступив Ростислав Савчук – Penetration tester (випускник кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки), який поділився своїми знаннями та досвідом у сфері кібербезпеки. У своїй лекції Ростислав розкрив основні загрози в галузі кібербезпеки, навів приклади реальних атак на веб-ресурси та їх наслідки, а також розповів про заходи для запобігання кіберзлочинності та як забезпечити вашу безпеку в онлайн-світі.

Читати далі
USAID

Діалог «Сучасний спеціаліст із кібербезпеки — хто він»

26 вересня Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» (USAID Cybersecurity Activity) у партнерстві з Аспен Інститутом Київ був проведений Діалог «Сучасний спеціаліст із кібербезпеки — хто він». Метою Діалогу було створення платформи для обговорення викликів у професійній підготовці фахівців з кібербезпеки, налагодження взаємодії бізнесу та закладів освіти для забезпечення потреб ринку у спеціалістах.

Читати далі
Літо – час для відпочинку та планування роботи на наступний навчальний рік

Літо – час для відпочинку та планування роботи на наступний навчальний рік

Щойно завершився 2022-2023 навчальний рік і настав час підвести підсумки, а також попередньо визначитись із завданнями на наступний. З цією метою 19.07.2023 р. була проведена он-лайн зустріч студентів вже 4-го курсу ОПП «Кібербезпека» першого (бакалаврського) рівня освіти з гарантом ОП Ластівкою Г.І. та представниками викладацького складу даної спеціальності.

Читати далі
CHNU

Підсумкова зустріч учасників міжнародного онлайн курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»

Шановні студенти! У четвер 13 липня, о 12 год. на платформі Google Meet відбудеться підсумкова зустріч учасників міжнародного онлайн курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» (https://cybereducation.org/). Приєднатись до події можна за посиланням: meet.google.com/aii-gpue-smf.

Читати далі
INSCIENCE

Силами студентів, співробітників кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ, а також працівників Держспецзв’язку виконуються роботи з реалізації проектів оборонного характеру.

В рамках меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України силами студентів, співробітників кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ, а також працівників Держспецзв’язку виконуються роботи з реалізації двох проектів оборонного характеру. Проекти отримали умовні назви: «Оптичний контролер оточення» (Фіцак Б.В., Вегера Ю. І., Ракович В.С., Браїловський В.В.); «Сапер Буковини» (Губчак В.О., Гусар М.І., Добровольський Н.Є., Ракович В.С., Браїловський В.В.).

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності