Перейти до основного вмісту
НДЕКЦ МВС

Налагодження співпраці кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки із Чернівецьким НДЕКЦ МВС України

19 лютого директор Чернівецького НДЕКЦ МВС Ігор Балук та завідувач кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ННІФТКН ЧНУ ім. Ю. Федьковича Петро Шпатар обговорили можливості майбутньої співпраці: обмін інформацією за видами діяльності сторін; підвищення кваліфікації; стажування фахівців; організацію різноманітних заходів – конференцій, семінарів, круглих столів, Днів відкритих дверей; залучення співробітників Центру до навчального процесу; надання можливості проходження практики студентам; організацію профорієнтаційних заходів щодо можливості подальшого формування резерву молодих та кваліфікованих кадрів тощо.

Читати далі
CYBER DAY – 2024

Студенти кафедри взяли участь у заходах з кібербезпеки, організованих представниками провідних ЗВО України

З нагоди Всесвітнього дня безпечного Інтернету Національний центр аерокосмічної освіти молоді у співпраці з Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара, Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича, Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя, Фаховим коледжем ракетно-космічного машинобудування Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара 15 лютого 2024 року провели вебінар-зустріч з експертами в рамках онлайн-заходу «Cyber Day – 2024 з Програмою академій Cisco».

Читати далі
День безпечного Інтернету 2024

Міжнародний День безпечного Інтернету 2024 на кафедрі радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ

6 лютого 2024 року ІТ-спільнотою відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цього року події проводилися під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” і були організовані вже у 21 раз. Традиційно метою таких заходів є поширення знань щодо безпечного та відповідального використання цифрових технологій серед пересічних користувачів, зокрема дітей, молоді, а також людей похилого віку. Ця подія не залишилася без уваги студентів та викладачів кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ.

Читати далі
Брейн-Ринг

“Брейн-Ринг” на тему “Герої минулого: Великі люди та Великі події”

22 січня 2024 в Ліцеї №14 серед учнів та вчителів ліцею проводилася гра “Брейн-Ринг” на тему “Герої минулого: Великі люди та Великі події” з нагоди 105-ї річниці проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР за технічної підтримки кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки.

Читати далі
Академічна стипендія

Академічна стипендія імені М.С. Грушевського призначена аспіранту кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки

Віповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 жовтня 2023 року №1253 “Про призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського аспірантам на 2023/2024 навчальний рік” призначена академічна стипендія аспіранту 3-го року денної форми навчання за державним замовленням, кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки, зі спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка, ОНП “Телекомунікації та радіотехніка”, ТКАЧУ ВЛАДИСЛАВУ ОЛЕГОВИЧУ (Наказ ЧНУ № 53-асп від 15 листопада 2023 року).

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності