Перейти до основного вмісту
Фото

Меморандум про співпрацю з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України

Учора, 16 травня, до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича завітали з візитом заступник Голови Адміністрації Держспецзв’язку Олександр Потій та директор Департаменту захисту інформації Адміністрації Держспецзв’язку Ігор Стельник. Гостей зустріли: ректор ЧНУ Роман Петришин, проректор Андрій Саміла і завідувач кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ННІФТКН Петро Шпатар.

Читати далі
Академічна доброчесність

24 лютого на платформі Google Meet для студентів та аспірантів кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки був проведений вебінар на тему “Академічна доброчесність”.

Захід проводився в рамках загальноуніверситетської серії вебінарів щодо академічної доброчесності, які організовані за підтримки ради молодих вчених, наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та студентського парламенту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати далі
Академічна доброчесність

Вебінар на тему “Академічна доброчесність”

У четвер 24 лютого о 14:30 на кафедрі радіотехніки та інформаційної безпеки відбудеться вебінар на тему “Академічна доброчесність”. Захід буде проведений в рамках загальноуніверситетської серії вебінарів щодо академічної доброчесності, які організовані за підтримки ради молодих вчених, наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та студентського парламенту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати далі
БМАН

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук, членів наукових товариств, об’єднань (2021/2022 н.р.)

Для оцінювання науково-дослідницьких робіт відділення фізики і астрономії, технічних наук до складу журі були залучені викладачі навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук: Головацький В.А., Струк Я.М., Борча М.Д., Гудима Ю.В., Курек І.Г., Маханець О.М., Шпатар П.М.

Читати далі
Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри

З метою здобуття учнями закладів загальної середньої освіти знань понад державний освітній мінімум, поглибленого вивчення предметів фізико-математичного профілю, популяризації технічних спеціальностей серед учнівської молоді та здійснення довузівської профорієнтаційної підготовки із залученням професорсько-викладацького складу університету за ініціативи кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ укладено низку угод про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та школами Чернівецької області, а також зі школами сусідніх областей.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності